۵ مهارت قابل استفاده برای سال ۲۰۲۲ و چگونه می توانید در هر یک شغل ایجاد کنید
مهارت پرداخت صورتحساب! این عبارت برای هر حرفه ای صرف نظر از سال ها تجربه و موقعیت آنها صدق می کند. چرا؟ از آنجایی که هر سال که می گذرد، فناوری با سرعتی سریع در حال پیشرفت است، نقش های شغلی فعلی یا منسوخ می شوند یا خودکار می شوند، و ماندگاری کوتاه تر مهارت ها از افراد می طلبد که مهارت های جدیدی کسب کنند.
بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، ۵۰ درصد از همه کارکنان تا سال ۲۰۲۵ برای حفظ نقش های شغلی خود در مقیاس بزرگ، نیازمند ارتقاء مهارت خواهند بود.
در اینجا نگاهی به ۵ مهارت برتر فنی که سازمانها در نیروی کار فعلی و آینده خود به دنبال آن هستند، میاندازیم. اینها قابل استفاده ترین مهارت ها برای سال ۲۰۲۲ هستند:
امنیت سایبری (Cybersecurity)
بر اساس گزارش Skillsoft 2021 IT Skills and Salary، ۵۲ درصد از تصمیم گیرندگان فناوری اطلاعات در منطقه آسیا و اقیانوسیه امنیت سایبری را اولویت تیم خود می دانند.
برای محافظت از دادههای ارزشمند سازمانها و جلوگیری از حملات سایبری به متخصصان بیشتری در حوزه امنیت سایبری نیاز است.
پردازش ابری (Cloud Computing)
این دامنه از سال ۲۰۱۷ تا به امروز در دنیای دیجیتال که به سرعت در حال توسعه است، یک حوزه سرمایه گذاری حیاتی برای بسیاری از سازمان ها بوده است.
همین گزارش نشان می دهد که پردازش ابری ابری یک حوزه سرمایه گذاری کلیدی برای ۴۳ درصد از تصمیم گیرندگان است.
بنابراین، تجهیز خود به مهارتهای پردازش ابری مانند DevOps، معماری بدون سرور، اتوماسیون و QA شغل شما را تقویت میکند.
داده های بزرگ (Big Data)
در هنر و علم؛ جمع آوری، تجزیه و تحلیل و استفاده ایمن از داده ها برای تصمیم گیری آگاهانه، مدیریت داده ها اولویت رهبران فناوری اطلاعات است.
اما سازمانها برای یافتن استعدادهای واجد شرایط برای پر کردن مشاغل دادههای بزرگ تلاش میکنند و تنها در آسیا و اقیانوسیه ۲۳ درصد پاسخدهندگان همین را گفتهاند.
هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی (Artificial Intelligence and Machine Learning)
هوش مصنوعی و ML به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده اند.
آنها به طور قابل توجهی اتوماسیون را هدایت می کنند که سیستم ها را در سراسر صنایع ساده می کند و سازمان ها را ملزم می کند که دائماً به دنبال متخصصان ماهر در این زمینه باشند.
نقش های شغلی در این بخش توسط ۳۴ درصد از رهبران آسیا و اقیانوسیه در اولویت قرار خواهند گرفت.
اینترنت اشیا (Internet of Things)
امروزه با افزایش روزافزون دستگاههای متصل به یکدیگر و افزایش نرخ پذیرش، اینترنت اشیا به یک فناوری جدید داغ برای مشاغل تبدیل شده است.
از ابتدای راه اندازی خود در سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱، دستگاه های اینترنت اشیاء سه برابر شده اند و نیاز مهندسان اینترنت اشیا نیز همین است.
اما این یکی از مهارتهای ضعیفتر است که یا به دلیل پذیرش در مراحل اولیه یا کمبود متخصصان ماهر توسط سازمانها گزارش شده است.
جدای از این مهارت های فنی، افرادی که به دنبال شروع یا پیشرفت شغلی خود هستند باید بر مهارت های قدرت نیز تمرکز کنند.
بر اساس چشم انداز مهارت ۲۰۲۲ مجمع جهانی اقتصاد، مهارت هایی مانند تفکر تحلیلی و انتقادی، حل مسائل پیچیده، رهبری و نفوذ اجتماعی به عنوان مهارت های آینده معرفی می شوند.
مقالات زیر را هم می توانید بخوانید:
ثبت دیدگاه