چگونه بخوریم تا بهتر روزه بگیریم؟!
سوال بیشتر افراد در ماه مبارک رمضان این است که چگونه بخوریم تا بهتر روزه بگیریم ؟! اصلا تغذیه ی مناسب ماه رمضان چیست ؟!
بنابراین در این مقاله قصد داریم در مورد تغذیه ی مناسب و چگونه خوردن غذا در ماه رمضان صحبت کنیم پس به شما توصیه میکنیم تا آخر این مطلب همراه ما باشید .
نکاتی در مورد تغذیه در ماه رمضان
در این قسمت میخواهیم نکاتی در مورد تغذیه ی افرادی که روزه میگیرند بگوییم و به این سوال که چگونه بخوریم تا بهتر روزه بگیریم پاسخ دهیم .
- ۱_در هنگام افطار کردن بهتر است اول از همه روزه ی خود را با یک خرما و مقداری آب ولرم باز کنید . روزه گرفتن در برخی از افراد باعث افت قند شدید میشود بنابراین افطار کردن با یك خوراکی قندی مانند خرما همراه با شیر یا حتی شیر با عسل هم بسیار مناسب است .
- ۲_در ماه مبارک رمضان مصرف مواد غذایی پروتئینی سبب میشود که خیلی کمتر در طول شبانه روز افت قند خون داشته باشیم . نوشیدن شیر ، استفاده از انواع گوشت سفید مانند ماهی و ….به این موضوع کمک شایانی میکند .
- ۳_ استفاده کردن از آبلیموی تازه باعث كاهش یافتن خشک شدن دهان و بوی بد آن در فاصله ی بین سحر تا افطار می شود.
- ۴_به هیچ وجه وعده ی سحری را در طول ماه رمضان فراموش نکنید ، زیرا وقتی فقط یک وعده غذا در افطار میخورید ممکن است درگیر مشکلات زیر شوید :
- افت قند شدید ، حالت تهوع ، داشتن فشار و مشکلات گوارشی
- پس حتما به افراد پیشنهاد می شود كه وعده های سحری ، افطار و شام را میل کنند .
- ۵_ در طول ماه رمضان به افرادی که روزه میگیرند پیشنهاد میشود از سبزی های تازه در وعده های سحری و افطار استفاده کنند تا از عطش بودن آنها در طول روز جلوگیری کند . همچنین باید آب سرد را نیز در این ماه فراموش کنیم زیرا باعث عطش بودن بیشتر ما میشود .
بیشتر بخوانید
بررسی علل طلاق این معضل اجتماعی
غذاهایی که باعث بیشتر عطش شدن ما میشوند
ما در این مقاله در مورد این موضوع صحبت میکنیم که چگونه بخوریم تا بهتر روزه بگیریم ؟! و از خوردن چه غذاهایی دوری کنیم زیرا که خوردن آن ها در ماه رمضان باعث عطش بیشتر ما میشود.
- ۱_از خوردن قهوه ، چای ، نسکافه و نوشابه در وعده های سحر و افطار دوری کنید چون این قبیل نوشیدنیها باعث بیشتر شدن ادرار میشوند و همین موضوع اب بیشتری را از بدن دفع میکند . استفاده کردن از نوشابه باعث میشود بدن نتواند کلسیم لازم را جذب کند .
- ۲_مصرف کردن بیش از اندازه ی نمک و غذاهای نمکی ، خوراک های کنسروی و پر از ادویه جات تشنگی فرد روزه دار را بیشتر میکند .
- ۳_از خوردن غذاهایی که با روغن سرخ میشوند مانند : انواع سرخ شده ی مرغ ، استیک گوشت ، انواع کوکو ها وکتلت ها و کله پاچه دوری کنید و بهتر است بجای خوردن غذاهای نام برده شده از غذاهایی که آب پز یا کبابی میشوند در بیشتر اوقات استفاده کنید .
- ۴_از نوشیدن آب یخ و سرد دوری کنید زیرا شاید در ظاهر اینگونه نشان داده میشود که تشنگی را رفع میکند اما در واقعیت زندگی عطش را افزایش میدهد .
ثبت دیدگاه