شرکت مواد شیمیایی پویش اروین میعان
محصولات و مواد اولیه شیمیایی یکی از اساسی ترین و پایه ای ترین مواد برای گردش چرخ اقتصادی و صنعتی هر کشور محسوب میشود. از ساده و ابتدایی ترین نیازها همانند پوشاک و تجهیزات های پیشرفته تر همه به نوعی از مواد اولیه شیمیایی تولید میشوند. به همین دلیل بازار مواد شیمیایی نقش بسیار با اهمیتی را در کشور ایفا میکند, بنابراین باید توجه ویژه تری بدان داشت. همانطور که میدانید بازارهای سنتی نیز در حال فروچاشی و ضعیف شدن هستند و با رونق گرفتن کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی, این زمینه فعالیت نیز دچتر نغییراتی شده است.
شرکت مواد شیمیایی پویش اروین میعان, یکی از شرکت های واردات مشتقیم انواع مواد شیمیایی در ایران است. با توجه به اینکه تمامی مواد شیمیایی وارد شده توسط این شرکت بصورت مستقیم بوده, در بازار رقابتی خود با بهترین قیمت انواع مواد شیمیایی را به بازار عرضه مینماید. یکی از مزیت های خرید و همکاری با پویش اروین میعان وارد کننده مستقیم بودن و قیمت مناسب مواد شیمیایی آن است.
در این مطلب میخواهیم سه مواد شیمیایی پرفروش این شرکت را معرفی نماییم. لیتیم کربنات, اسید سیتریک و سولفات منگنز.
لیتیم کربنات
مواد اولیه لیتیوم کربنات یکی از مشتقات فلز قلیایی لیتیوم است, لیتیوم یک فلز واکنش پذیر است که سبک ترین فلز در جدول تناوبی نیز هست. لیتیم کربنات در صنایع پزشکی و دارو به عنوان دارو برای درمان برخی بیماری مورد استفاده قرار میگیرد. این مواد با گرید ها و دوز های مختلفی ارائه میشود و نوع دارویی لیتیم کربنات فقط با نسخه پزشک قابل توزیع است.
لیتیم کربنات یا Lithium یک فلز قلیایی با نماد شیمیایی Li است که سبک ترین و کم چگالی ترین فلز و عنصر جامد در جدول تناوبی نیز شناخته میشود. این فلز با رنگ نقره ای سفید دیده میشود و عدد اتمی آن نیز ۳ است. لیتیوم علاوه بر کاربرده هایی که در صنایع دارد ( مانند تولید شیشه و سرامیک، تولید آلیاژ با مقاومت بالا و …) در بدن جانوران هم پیدا میشود و همچنین عنصر مهمی نیز به شمار می آید. یونی که در لیتیم وجود دارد در بدن بر روی سلول های مغزی اثر داشته و در بیماری های اعصاب و روان به عنوان دارو به کار گرفته میشود. لیتیم کربنات یا Lithium Carbonate یک داروی تخصصی برای بیماریهای مرتبط با مغز و اعصاب مانند اختلال دو قطبی، افسردگی، شیدایی، روان پریشی و … است.
لیتیم کربنات دو عدد لیتیوم با نماد شیمیایی Li دارد, یک عدد کربن با نماد شیمیایی C و سه عدد اکسیژن با نماد شیمیایی O و همچنین فرمول مولکولی آن به صورت Li۲CO۳ میباشد. همچنین اینکه لیتیم کربنات با نام های تجاری دیگری نیز شناخته میشود از جمله لیتومید, اسکالیت, لیترام و همچنین لیتوسان.
اسید سیتریک
اسید سیتریک در صنایع مختلفی مانند صنعت غذایی در نوع خوراکی به عنوان تنظیم کننده پی اچ و همچنین نگهدارنده مورد استفاده قرار میگیرد. میتوان گفت که بازار جهانی اسید سیتریک براساس شکل ( اسید سیتریک خشک و آبدار ), کاربرد های غذایی, دارویی, آرایشی و…, عملکرد اسیدولان, آنتی اکسیدان, نگهدارنده و جداکننده) و در گرید های غذایی, دارویی و صنعتی, همچنین کشور تولید کننده و… مورد بررسی قرار میگیرد. استفاده از آن در صنعت غذایی و افزایش تقاضا برای غذا های آماده توانسته است بازار مصرفی آن را صعودی نماید. نام انگلیسی اسید سیتریک citric acid میباشد و فرمول شیمیایی آن بصورت زیر است:
C6H8O7(anhydrous) or CH2COOH-C(OH)COOH-CH2COOH
این ماده به شکل پودر کریستالی در دمای اتاق وجود دارد که میتواند سلامت شما و عفونت کلیه . گلوی شما را بهبود ببخشد. و همچنین به بهبود آکنه ها نیز کمک بسیاری مینماید. نوشابه ها, آبمیوه و ترکیبات غذایی ذیگر که حاوی این ماده هستند از اسید سیتریک به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده استفاده میکنند, چرا که اسید سیتریک نقش زیادی در بهبود کننده طعم و افزایش ماندگاری محصولات نامبرده را دارد. جوهر لیمو که اسیدی خوراکی است از مهمترین اسیدهای آلی مورد استفاده در صنایع مختلف به ویژه غذایی و دارویی است؛ به طوری که میزان مصرف آن در صنایع غذایی بیش از ۷۰ درصد، دارویی ۱۲ درصد، شیمیایی ۱۱ درصد، چرم ۴ درصد، آرایشی – بهداشتی ۲ درصد و سایر صنایع ۱ درصد است. اسید سیتریک یا همان جوهر لیمو به عنوان یکی از اسید های الی است که در لیمو ترش و پرتغال وجود دارد. از عمده ترین کشور های تولید کننده اسید سیتریک کشور چین است. اسید سیتریک در صنایع غذایی چون؛ نوشابه, آبمیوه و لوازم های آرایشی و بهداشتی و همچنین نیز دارویی کاربرد دارد.
علاوه بر طعم دهندگی موجب تنظیم PH نیز میگردد. یکی از ساده ترین و راحت ترین روش های تولید این مواد شیمیایی دارویی و خوراکی استفاده از قارچ اسپرژیلوس نایجر میباشد. اسید سیتریک در دو نوع ” مونوهیدرات (ابدار) ” و ” ان هیدروز (خشک یا بدون اب) ” به صورت پودر کریستال تولید شده؛ و عموماً در کیسههای کاغذی و چند لایه بسته بندی میگردد و به فروش میرسد.
سولفات منگنز
یکی از ترکیب های معدنی که به صورت طبیعی در خاک و پوسته ای زمین موجود است, سولفات منگنز ایت که با فرمول شیمیایی MnSo4 شناخته میشود. سولفات منگنز از سنگ معدن منگنز استخراج میضشود و در آزمایشگاه ها هم از واکنش دی اکسید گوگرد و دی اکسید منگنز تولید میشود. این ماده شیمیایی در شکل تجاری پودر صورتی کمرنگ مایل به سفید عرضه میشود.
از مهمترین کاربرد های سولفات منگنز استفاده در مشاورزی و باغبانی این ماده برای تامین منگنز مورد نیاز برای گیاهان و بهبود رشد آنها مورد استفاده قرار میگیرد. منگنز بهصورت یون دو ظرفیتی (Mn2+) جذب خاک میشود و همچنین در واکنش های انتقال الکترون برای عمل فتوسنتز و ساختن کلروفیل موثر است. این به گونه ای است که کمبود منگنز در خاک باعث زرد شدن برگ درختها و گیاهان و اختلال در رشد آنها میشود.
ثبت دیدگاه