جمله امروز ما:
خدا به هر کی که دلش دریا باشه، کشتی میده.

دوشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 9 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 607 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 43×
  • اوقات شرعی


    Warning: A non-numeric value encountered in /home/manajour/public_html/wp-content/plugins/azan/index.php on line 122

  • نگاهی به آینده برنامه نویسان
    02 نوامبر 2021 - 17:27
    شناسه : 1346
    ولی صحبت از ایران است. وقتی صحبت از آینده برنامه نویسان ایران می‌شود، شاید وضعیت به خوبی اتفاقاتی که در جهان می‌افتد نباشد، ولی یقینأ رو به بهبود است. ولی صحبت از ایران است. وقتی صحبت از آینده برنامه نویسان ایران می‌شود، شاید وضعیت به خوبی اتفاقاتی که در جهان می‌افتد نباشد، ولی یقینأ رو به بهبود است.
    ارسال توسط : نویسنده : علی محمد ولی پور
    پ
    پ
    زمان مطالعه: ۶ دقیقه

    برنامه نویسی و آینده برنامه نویسان ایران

    امروز به ادامه سفر خود در دنیای زیبای برنامه نویسی می‌پردازیم. شاید برای بیشتر شما سوال باشد که آینده برنامه نویسان ایرانی چگونه خواهد بود؟ پس از طی کردن دوره‌های فشرده و سخت برنامه نویسی به کجا خواهیم رسید؟ آیا ارزش دارد ماه‌ها وقت بگذاریم و برنامه نویسی یاد بگیریم؟ پاسخ به این سوال بسیار آسان است. کافی است با مانا همراه باشید.

    برنامه نویسی از جمله مشاغلی است که با پیشرفت علم و فناوری وضعیت بهتری پیدا می‌کند. در جهان استخدام برنامه نویس برای کسب و کارهای مختلف رو به افزایش است. طبق آمار، استخدام برنامه نویسان در یک سال اخیر در جهان جهش فوق العاده‌ای داشته است. خصوصأ در کشور آمریکا این جهش بسیار به چشم می‌خورد. به نظر شما چرا؟

    چون کسب و کارهای اینترنتی و تجارت الکترونیک در جهان رو به پیشرفت است. همه چیز الکترونیکی می‌شود،

    حتی دید و بازدیدها هم دیگر بیشتر به صورت مجازی اتفاق می‌افتد. سرگرمی‌ها و تجارت‌ها همه برای پیشرفت و توسعه سمت و سوی الکترونیکی می‌گیرند.

    ولی صحبت در ایران است

    ولی صحبت از ایران است. وقتی صحبت از آینده برنامه نویسان ایران می‌شود، شاید وضعیت به خوبی اتفاقاتی که در جهان می‌افتد نباشد، ولی یقینأ رو به بهبود است.

    هزاران سوال در ذهن برنامه نویسان ایرانی وجود دارد. ما تلاش می‌کنیم به بخش بزرگی از آنها پاسخ دهیم. در دنیا مشاغل مختلفی وجود دارد و اگر بگوییم عمده این مشاغل نیاز به یک متخصص کامپیوتر و برنامه نویس دارند بی راه نگفته‌ایم.

    مشاغل مربوط به کامپیوتر

    امروزه مشاغل مربوط به کامپیوتر، اینترنت و برنامه نویسی در ایران به شدت رو به رشد است. برنامه نویسی همچنان پیشتاز در عرصه شغلی می‌باشد و هر روز هم به تکامل نزدیک‌تر می‌شود. مشاغلی مانند دورکاری، طراحی سایت، برنامه نویسی، توسعه دهنده اپلیکیشن و … شغل‌هایی هستند که در چند سال اخیر ایجاد شده و رو به بهبود و افزایش‌اند. آینده برنامه نویسان ایران هم با توجه به بیشتر شدن شغل‌های مختلف در این حوزه رو به بهبود است.

    و این هم سفارشات

    امروزه میزان سفارش پروژه‌های برنامه نویسی شرکت‌ها و سازمان‌ها بسیار زیاد شده است.

    فروش اپلیکیشن‌ها و طراحی سایت‌ها با توجه به گستردگی بازار افزایش داشته است. با وجود تورم‌ها و تحریم‌ها، بازار برنامه نویسی ایران مسیر پیشرفت خود را به خوبی طی می‌کند. لذا از این بابت باید گفت آینده برنامه نویسان ایران درخشان است. چرا که صحبت از یک بازار هشتاد میلیونی است. بازاری که بیش از سی میلیون گوشی هوشمند دارد. هزاران شرکت خصوصی و دولتی دارد که برای توسعه خود به فکر کسب و کارهای الکترونیکی هستند.

    پس در پاسخ به این سوال که آینده برنامه نویسان ایران خوب است یا نه، باید گفت عالی و پر پول است، ولی برای چه قشری از برنامه نویسان؟

    مطمئنأ شامل حال همه برنامه نویسان نمی‌شود.

    شما باید متخصص یک یا دو زبان برنامه نویسی باشید. اینطور نباشد که از هر زبان، تا حد متوسط و مقدماتی آموزش دیده باشید. این مدل آموزش‌ها به درد نمی‌خورد. باید یک زبان را کامل و حرفه‌ای یاد بگیرید. متخصص و کاردان باشید و بتوانید در آن زبان برنامه نویسی حرفی برای گفتن داشته باشید. آنجاست که می‌توانید انتظار یک درآمد و آینده عالی را داشته باشید.

    مثال‌های زیادی وجود دارد از برنامه نویسان ایرانی که با یک ایده خوب، آینده درخشانی را برای خود رقم زدند.

    اگر می‌خواهید بدانید آینده برنامه نویسان ایران چگونه است و چه گروهی بیشتر موفق می‌شوند، با مانا همراه باشید.

    business man expanding futuristic virtual screen modern tablet 101984 85 - نگاهی به آینده برنامه نویسان

    برنامه نویسی علمی رو به رشد

    تنها چیزی که سریع‌تر از زمان پیشرفت می‌کند، پیشرفت علم برنامه نویسی و تکنولوژی است. چیزی که مطمئن هستیم این است که پیشرفت علم برنامه نویسی در آینده بسیار متفاوت و هیجان انگیز خواهد بود. تنها کافی است نگاهی به اطراف خود بیاندازید. تا چه میزان کسب و کار شما، زندگی شما، سرگرمی شما وابسته به برنامه نویسی است؟ با ظهور اینترنت اشیا و پیشرفت در این حوزه، مطمئنأ آینده برنامه نویسان ایران و جهان متحول خواهد شد.

    اینترنت اشیا

    در واقع اینترنت اشیا به وسیله یا دستگاهی گفته می‌شود که بتوان آن را به وسیله اینترنت به دستگاه دیگر متصل کرد. پیشگامان این فناوری و تکنولوژی، برنامه نویسان هستند. حتمأ فیلم‌های علمی تخیلی خارجی را دیده‌اید که در آن همه چیز از وسایل نقلیه گرفته تا کنترل منزل به وسیله اینترنت انجام می‌شود. این دنیایی است که در آینده نه چندان دور به دست برنامه نویسان ساخته خواهد شد.

    اجازه دهید ذهنتان را باز کنیم. همین گوشی که همراه شما است، نیاز به برنامه‌های اندروید دارد. تصور کنید در هر گوشی چند برنامه وجود دارد؟ چند میلیون نفر در ایران گوشی هوشمند داشته و نیاز به این برنامه‌ها دارند؟ این مسئله تنها گستردگی توسعه دهندگان اندروید را نشان می‌دهد. بماند بررسی تعداد شرکت‌ها،سازمان‌ها و سایت‌های آنها. آینده برنامه نویسان ایرانی هم به همین گستردگی است.

    برنامه نویسی و سختی‌های آن

    درباره آینده برنامه نویسان ایران بحث کردیم. بهتر است کمی درباره ورود به حوزه برنامه نویسی و سختی‌های آن نیز اشاره کنیم.

    شما در این حوزه نمی‌توانید ره صد ساله را یک شبه بپیمایید.

    برنامه نویسی یکی از سخت‌ترین و دشوار‌ترین مشاغل نیز می‌باشد. هر روز به جای آسان‌تر شدن، سخت‌تر می‌شود. بگذارید مثالی بزنیم. مشکلی که در زمان قدیم در این شغل بود، عدم وجود منابع کافی برای یادگیری یا عدم دسترسی به متخصص برای پرسیدن سوالات بود. ولی امروزه این مشکل حل شده است و مشکل بزرگتری به وجود آمده است.

    علم و دانشی که یک برنامه نویس باید فرا بگیرد بسیار گسترده شده است. در قدیم تنها آموزش یک برنامه ساده اندروید برای شما کافی بود. کافی بود با یک زبان کار کنید و برنامه ساده بنویسید. ولی امروزه باید به چند زبان بیشتر مسلط شوید و امکانات برنامه خود را گسترش دهید.

    انتظارات مشتریان نیز روز به روز بیشتر شده و کار را برای متخصصان برنامه نویسی سخت‌تر می‌کنند. گاهی مشتریان امکاناتی را برای پروژه خود از برنامه نویس می‌خواهند که نیازمند دانستن یک زبان دیگری از برنامه نویسی است. آینده برنامه نویسان ایران هم با وجود درخشندگی، سختی‌های زیادی دارد.

    برنامه نویسی در چند سال اخیر یکی از ابزارهای جدایی ناپذیر اقتصاد جهانی شده است. در همه جا وجود دارد، از یک ماشین حساب ساده گرفته تا گوشی‌های همراه و لوازم منزل. لذا آینده برنامه نویسان ایران و جهان روز به روز بسیار روشن و گسترده‌تر می‌شود.

    همچنین در کشورهای اروپایی به علت مشکلات اقتصادی شاهد تعدیل نیروی بسیاری هستیم. این اتفاق در ایران نیز کم و بیش در حال رخ دادن است. اما در بیشتر مواقع بخش برنامه نویسی و فناوری اطلاعات، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند. کارفرمایان انتظار دارند این بخش بتواند کسب و کار آنها را به جلو سوق داده و توسعه دهد. این قدرت برنامه نویسان است. لذا پیشبینی می‌شود در ایران هم بیشتر کارآفرینان از این قشر باشند.

    قبل از ادامه پیشنهاد می کنیم مقاله ساعت و بازی عقربه ها را بخوانید.

    پنج گروه از برنامه نویسان و توسعه دهندگان

    در این بخش نیم نگاهی به گروه‌های مختلف برنامه نویسان خواهیم داشت. ما در تیم تارا متخصصان برنامه نویس را به چهار گروه تقسیم کرده‌ایم. میزان رشد هر یک را بر اساس اطلاعات موجود در سایت‌های آماری ایرانی و خارجی بدست آورده‌ایم. با ما همراه باشید تا آینده برنامه نویسان ایران را تا سال ۱۴۰۵ بررسی کنیم.

    • *توسعه دهندگان نرم افزار : ذهن خلاق و متفکر پشت یک نرم افزار کامپیوتری، یک توسعه دهنده نرم افزار است. برخی از توسعه دهندگان نرم افزار برنامه‌های کاربردی را ایجاد می‌کنند. آنها معمولأ در کنار برنامه نویسان کامپیوتر کار می‌کنند. این قشر بیشتر دارای مدرک لیسانس مهندسی نرم افزار هستند و حتی گاهی رشته‌های دیگر هم در بین آنها دیده می‌شود. پیشبینی می‌شود رشد ۲۶درصدی تا سال ۱۴۰۵ در ایران داشته باشند.

     

    • *توسعه دهنده وب : توسعه دهندگان نرم افزارهای وب از زبان برنامه نویسی برای ایجاد نرم افزار آنلاین که مطابق با مشخصات مشتری هستند استفاده می‌کنند. پیشبینی می‌شود این گروه رشد ۱۵درصدی تا سال ۱۴۰۵ در ایران داشته باشند.

     

    • *تحلیل گران سیستم‌های کامپیوتری : این گروه سیستم‌های کامپیوتری و سیستم‌های شرکت را بررسی می‌کنند و سپس آنها را طراحی یا اصلاح می‌کنند تا سازمان کارآیی بیشتری داشته باشد.آنها باید نیاز و محدودیت‌های کسب و کار و فناوری اطلاعات (IT)را درک کنند. مسئولیت‌های آنها شامل مشاوره به مدیران برای تعیین نیازهای مرتبط با فناوری اطلاعات است.

      اکثر تحلیلگران سیستم‌های کامپیوتری دارای مدرک لیسانس در رشته مرتبط با کامپیوتر هستند. با این حال، از آنجایی که آنها به کسب و کارهای مختلف نزدیک هستند، باید درحوزه کسب و کار هم اطلاعات داشته باشند. پیشبینی می‌شود این قشر رشد ۵درصدی تا سال ۱۴۰۵ در ایران داشته باشند.

    • *توسعه دهندگان برنامه نویسی موبایل : توسعه دهندگان برنامه موبایل، محصولات و برنامه‌های جدیدی را برای استفاده در تلفن‌ها و تبلت‌ها ایجاد می‌کنند. شرکت‌های خلاق در سراسر صنایع، از جمله استودیوهای بازی ویدیویی، تبلیغات و شرکت‌های بازاریابی، اکنون موبایل را به عنوان یک کانال توزیع قدرتمند محتوا تشخیص می‌دهند. به اهمیت آن در توسعه کسب و کار پی برده‌اند. لذا از این متخصصان در صنعت خود بیشتر استفاده می‌کنند. توسعه دهندگان همچنین در موسسات دولتی، موسسات مالی و صنایع که نیاز به محصولات متنوع‌تری دارند، مشغول به کار می‌شوند.
      شغل توسعه دهنده برنامه موبایل در لیست بهترین شغل‌های آینده توسط ThinkAdvisor قرار گرفته است. پیشبینی می‌شود آینده توسعه دهندگان بسیار عالی و رو به رشد باشد. این گروه اغلب دارای تحصیلات در رشته مهندسی نرم افزار یا علم کامپیوتر هستند. برخی از دانشگاه‌ها در حال حاضر آموزش پیشرفته اندروید را در دستور کار دارند.

     

    ممنونیم که تا اینجا با مانا همراه بودید. نگاهی داشتیم به دنیای گسترده برنامه نویسی و آینده برنامه نویسان ایران. امیدواریم مقاله فوق توانسته باشد کمکی هر چند کوچک به شما خوانندگان گرامی بکند. فراموش نکنید این آغاز سفر ماست. با ما همراه باشید تا نگاهی جامع به برنامه نویسی و چگونگی شروع آن داشته باشیم.

     

    تبلیغ در سایت مانا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.