امروز نگاهی می اندازیم به کسب و کار ناخن کاری
کسب و کار های آرایشی و زیبایی مخصوصا کسب و کار ناخن کاری اخیرا خیلی پر رونق شده اند و بانوان بیشتر به سلامت پوست دست و ناخن های خود اهمیت می دهند و به همین دلیل است که کار ناخن مورد توجه قرار گرفته است.
امروزه در خیلی از سالن های زیبایی و آرایشگاه های زنانه خدماتی به طور اختصاصی برای زیباتر شدن ناخن ها ارائه می شود که معمولا مراجعان بسیار زیادی هم دارد.
اگر به این موضوع علاقه من هستند با ما همراه باشید.
اول از همه باید با ساختار ناخن آشنا شوید؛ ناخن ها از پروتئینی به نام کراتین ساخته شده اند و در قسمت کوچکی از نوک انگشتان دست و پا رشد می کنند.
ناخن های ما شامل:
- ۱. ناحیه سفید رنگ بالای ناخن که با رشد کردن ناخن ها از انگشت بیرون می آید و معمولا آن را با نام لبه آزاد ناخن میشناسند .
- ۲. قسمت مرکز ناخن که معمولا رنگ آن با لبه آزاد ناخن متفاوت بوده و به انگشت چسبیده است را صفحه ناخن می دانند.
- ۳. پایین ترین قسمت ناخن که معمولا رنگ سفید و حالت هلالی دارد را ماهک ناخن مینامند.
- ۴. به پوست نازک و ظریفی که روی ماهک ناخن وجود دارد را به عنوان کوتیکول می شناسند. وظیفه این کوتیوکل این است که از ناخن ها در برابر آلودگی ها محافظت می کند.
خب الان که با ناخن هایمان آشنا شدیم بهتر از کمی از مراقب آنها صحبت کنیم؛ این را بدانید که یک ناخن کار باید اطلاعات کامل و جامع و مفیدی از روش های مراقبت از ناخن ها داشته باشد و این اطلاعات را به مشتریان و مراجعه کنندگان خود هم منتقل کند و همچنین توانایی عملی کردن آن را نیز داشته باشد.
مواد غذایی حاوی
- پروتئین،
- زینک،
- بیوتین
- و …
نقش بسیار موثری در تقویت، رشد، استحکام و زیبایی و جلوه ناخن ها دارند.
و الان وقت ان است که مقوله کسب و کار ناخن کاری بپردازیم.
از آنجایی که ناخن کاری حرفه ای کاملا تخصصی به حساب می آید باید قبل از شروع به فعالیت آموزش های لازم را در آموزشگاه های معتبر و فنی حرفه که دارای مدرک معتبر هستند بگذرانید و پس از گرفتن مدرک کار خود را به صورت حرفه ای آغاز کنید.
هزینه های مربوط به یادگیری و دوره های این مهارت بسته به مخل زندگی شما و موارد دیگر متغیر است.
ممنون که با مقاله کسب و کار ناخن کاری همراه بودید.
ثبت دیدگاه