جمله امروز ما:
خدا به هر کی که دلش دریا باشه، کشتی میده.

دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 673 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 43×
  • اوقات شرعی


    Warning: A non-numeric value encountered in /home/manajour/public_html/wp-content/plugins/azan/index.php on line 122

  • عجیب‌ترین غذاهای دنیا که شاید دوست داشته باشید امتحان کنید!
    09 ژوئن 2025 - 12:04
    شناسه : 6022

    زمان مطالعه: ۴ دقیقه عجیب‌ترین غذاهای دنیا که شاید دوست داشته باشید امتحان کنید! | سفر به دنیای طعم‌های خاص مقدمه: طعم‌هایی که مرزهای تصور را می‌شکنند   وقتی صحبت از غذا می‌شود، معمولاً به سراغ غذاهای آشنا و سنتی می‌رویم؛ مثل قرمه‌سبزی، پیتزا یا برگر. اما در گوشه و کنار دنیا، غذاهایی سرو می‌شوند که در نگاه اول […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ
    زمان مطالعه: ۴ دقیقه

    عجیب‌ترین غذاهای دنیا که شاید دوست داشته باشید امتحان کنید! | سفر به دنیای طعم‌های خاص

    مقدمه: طعم‌هایی که مرزهای تصور را می‌شکنند

     

    وقتی صحبت از غذا می‌شود، معمولاً به سراغ غذاهای آشنا و سنتی می‌رویم؛ مثل قرمه‌سبزی، پیتزا یا برگر. اما در گوشه و کنار دنیا، غذاهایی سرو می‌شوند که در نگاه اول عجیب یا حتی غیرقابل باور به نظر می‌رسند. با این حال، بسیاری از آن‌ها برای مردم بومی، غذایی محبوب، مغذی یا حتی لذیذ محسوب می‌شود.

     

    در مجله مانا، با عجیب‌ترین غذاهای دنیا آشنا می‌شویم؛ غذاهایی که ممکن است در ابتدا شما را شوکه کنند، اما اگر اهل ماجراجویی غذایی باشید، شاید واقعاً بخواهید آن‌ها را امتحان کنید!

    ۱. هاکارل (Hákarl) – ایسلند

     

    کوسه تخمیرشده‌ای که بوی آمونیاک می‌دهد

     

    اگر روزی به ایسلند سفر کردید و دنبال طعمی واقعی از فرهنگ این کشور بودید، هاکارل را از دست ندهید! این غذا از گوشت کوسه گرینلندی تهیه می‌شود که به شدت سمی است، مگر اینکه چند ماه تخمیر شود.

     

      ابتدا گوشت کوسه برای چند هفته در گودال‌هایی زیر خاک دفن می‌شود.

     

        سپس چندین ماه در فضای باز آویزان می‌شود تا خشک و قابل خوردن شود.

     

    طعمی تند، بویی عجیب و تجربه‌ای فراموش‌نشدنی!

    ۲. بالوت (Balut) – فیلیپین

     

    تخم‌مرغ پخته‌شده با جنین پرنده داخل آن

     

    یکی از غذاهای خیابانی پرطرفدار در فیلیپین و ویتنام، بالوت است. این غذا در واقع تخم‌مرغی است که جنین اردک یا مرغ در آن در حال رشد بوده و سپس به صورت آب‌پز مصرف می‌شود.

     

      معمولاً بین ۱۴ تا ۲۱ روز بعد از باروری، تخم را می‌پزند.

     

        با نمک، سرکه یا فلفل خورده می‌شود.

     

    گرچه برای ما عجیب است، ولی محلی‌ها آن را مقوی و بسیار لذیذ می‌دانند!

    ۳. ساناکجی (Sannakji) – کره جنوبی

     

    اختاپوس زنده یا تازه که هنوز حرکت می‌کند!

     

    اگر طرفدار سوشی هستید و دلتان می‌خواهد قدمی فراتر بگذارید، ساناکجی را امتحان کنید. این غذا از تکه‌های اختاپوس بسیار تازه تهیه می‌شود که گاهی هنوز در حال حرکت هستند!

     

    اختاپوس‌ها را خرد کرده و با کنجد و روغن کنجد سرو می‌کنند.

     

        معمولاً روی بشقاب، بازوهای اختاپوس هنوز حرکت دارند!

     

    هشدار: حتماً خوب بجوید، چون هنوز چسبندگی دارند و ممکن است خطرناک باشند.

    ۴. کاسو مارزو (Casu Marzu) – ایتالیا

     

    پنیر با کرم‌های زنده

     

    در منطقه‌ی ساردینیا در ایتالیا، پنیری تهیه می‌شود که حاوی کرم‌های زنده‌ی مگس است. این کرم‌ها به تجزیه پنیر کمک می‌کنند و طعمی بسیار تند و خاص به آن می‌دهند.

     

    کاسو مارزو به معنای واقعی کلمه یعنی «پنیر فاسد».

     

        خوردن آن قانونی نیست، اما محلی‌ها هنوز آن را تهیه و مصرف می‌کنند.

     

    با این‌که در نگاه اول چندش‌آور به نظر می‌رسد، بعضی‌ها آن را یکی از خوشمزه‌ترین پنیرها می‌دانند!

    ۵. تارانتولای سرخ‌شده – کامبوج

     

    عنکبوتی خوش‌طعم یا ترسناک؟

     

    در بازارهای خیابانی کامبوج، عنکبوت‌های بزرگ سرخ‌شده یکی از اسنک‌های پرطرفدار هستند. این تارانتولاها با سیر، نمک و فلفل تفت داده می‌شوند و کاملاً ترد هستند.

     

      منبعی غنی از پروتئین

     

        با بافتی شبیه به مرغ و طعمی خاص

     

    برای بسیاری از توریست‌ها، یک تجربه‌ی فراموش‌نشدنی است!

    ۶. سورسترومینگ (Surströmming) – سوئد

     

    ماهی تخمیر شده‌ای با بوی غیرقابل تحمل

     

    سورسترومینگ نوعی ماهی هرینگ تخمیر شده است که به دلیل بوی بسیار تند و زننده‌اش معروف شده. این غذا در کنسرو فروخته می‌شود و معمولاً در فضای باز مصرف می‌شود چون بوی آن به شدت قوی است.

     

    در ویدیوهای چالش اینترنتی، اغلب دیده می‌شود.

     

        با نان، سیب‌زمینی، و خامه ترش خورده می‌شود.

     

    هرچند بوی آن آزاردهنده است، طعمش برای علاقه‌مندان به غذاهای تخمیری خاص و جالب است.

    ۷. چشم ماهی تن – ژاپن

     

    غذایی مقوی، ولی برای همه مناسب نیست!

     

    در ژاپن، از هیچ بخشی از ماهی صرف‌نظر نمی‌شود، حتی چشم آن! چشم ماهی تن در سوپرمارکت‌ها قابل خرید است و معمولاً بخارپز یا تفت داده می‌شود.

     

       بافتی ژله‌ای و طعمی مشابه سفیده تخم‌مرغ

     

        سرشار از پروتئین و امگا ۳

     

    اگر دنبال تجربه‌ای منحصربه‌فرد هستید، شاید ارزش امتحان کردن را داشته باشد.

    ۸. حشرات خوراکی – تایلند، مکزیک، آفریقا

     

    پروتئین‌های آینده با ظاهری غیرعادی

     

    در بسیاری از نقاط دنیا، حشرات نه‌تنها یک تنقلات عجیب نیستند بلکه بخش جدی از رژیم غذایی مردم هستند.

    انواع حشرات خوراکی:

     

    ملخ و جیرجیرک سرخ‌شده

     

        لارو سوسک یا کرم آرد

     

        مورچه‌های شکلاتی

     

        عقرب تردشده

     

    چرا امتحان کنیم؟

    پروتئین بالا، هزینه پایین، آسیب کم به محیط زیست و تجربه‌ای متفاوت!

    ۹. خون اردک یا خوک – ویتنام و چین

     

    سوپ یا ژله‌ای از خون تازه حیوانات

     

    در برخی کشورها مانند ویتنام یا چین، از خون حیوانات غذا تهیه می‌شود. خون معمولاً به شکل ژلاتینه درآورده شده یا در سوپ‌ها استفاده می‌شود.

     

      با ادویه‌های مختلف مزه‌دار می‌شود

     

        برخی آن را منبع خوبی از آهن و انرژی می‌دانند

     

    اگرچه ممکن است از نظر فرهنگی برای ما عجیب باشد، اما برای برخی جزو لذیذترین خوراکی‌هاست.

    ۱۰. تخم هزارساله (Century Egg) – چین

     

    تخم‌مرغی سیاه‌رنگ و مرموز

     

    تخم هزارساله، در واقع چند هفته تا چند ماه نگهداری شده و با خاک رس، خاکستر، آهک و پوست برنج تخمیر می‌شود. در نهایت، زرده آن به رنگ سبز تیره و سفیده به رنگ قهوه‌ای ژله‌ای درمی‌آید.

     

    با بوی قوی آمونیاک

     

        در غذاهای سنتی چینی استفاده می‌شود

     

        طعمی خاص و عجیب ولی برای طرفداران، بسیار لذیذ

     

    جمع‌بندی: مرزهای طعم را جابه‌جا کنید!

    gros plan doigt art petit chapeau nourriture mexicaine fond 23 2148042521 - عجیب‌ترین غذاهای دنیا که شاید دوست داشته باشید امتحان کنید!

     

    غذا تنها سوخت بدن نیست، بلکه بخشی از فرهنگ، تاریخ و هویت مردمان دنیاست. بعضی غذاها ممکن است برای ما عجیب، حتی زننده یا غیرقابل تصور باشند، اما برای ملل دیگر، خوراکی‌ای عادی، خوشمزه یا حتی مقدس هستند.

     

    اگر اهل سفر، ماجراجویی و تجربه‌های نو هستید، این غذاهای عجیب می‌توانند بخشی از خاطرات فراموش‌نشدنی‌تان باشند. مهم نیست همه را امتحان کنید؛ مهم این است که با ذهنی باز و بدون قضاوت، به فرهنگ‌های دیگر احترام بگذاریم و گاهی هم طعم‌هایی متفاوت را تجربه کنیم.

    تبلیغ در سایت مانا

    ثبت دیدگاه