جمله امروز ما:
خدا به هر کی که دلش دریا باشه، کشتی میده.

یکشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 13 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 603 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 43×
  • اوقات شرعی


    Warning: A non-numeric value encountered in /home/manajour/public_html/wp-content/plugins/azan/index.php on line 122

  • آشنایی با شبکه های اجتماعی علمی
    18 دسامبر 2021 - 8:00
    شناسه : 1786

    زمان مطالعه: ۳ دقیقه آشنایی با شبکه های اجتماعی علمی امروزه بسیاری از افراد جامعه به وسیله شبکه های اجتماعی با همدیگر در ارتباط و تعامل هستند. و کم و بیش کاربر شبکه های اجتماعی شده اند. بر این اساس اکثر مردم به شبکه های اجتماعی دید سرگرمی دارند. اما این طرز فکر کمی قدیمی شده است. اکنون  شبکه […]

    ارسال توسط : نویسنده : رضا سرخی
    پ
    پ
    زمان مطالعه: ۳ دقیقه

    آشنایی با شبکه های اجتماعی علمی

    امروزه بسیاری از افراد جامعه به وسیله شبکه های اجتماعی با همدیگر در ارتباط و تعامل هستند. و کم و بیش کاربر شبکه های اجتماعی شده اند. بر این اساس اکثر مردم به شبکه های اجتماعی دید سرگرمی دارند. اما این طرز فکر کمی قدیمی شده است. اکنون  شبکه های اجتماعی علمی به وجود آمده اند که مخاطبان بسیار زیادی را به سمت خود جذب کرده اند.

    همراه ما باشید تا شما نیز  مفهوم جدیدی از شبکه های اجتماعی یعنی شبکه های اجتماعی علمی آشنا شوید.

    شبکه های اجتماعی علمی

    شبکه های اجتماعی علمی نیز همانند دیگر شبکه های اجتماعی به وجود آمده اند و ساز و کارشان مشابه یکدیگر است. اما مهمترین تفاوت آنها در تخصصی بودن شبکه های اجتماعی علمی است.

    در این شبکه ها می توانید به جای دنبال کردن و پیگیری دوستان آشنایان و هنرمندان ، تحقیقات علمی اساتید حوزه های مختلف ، محققان برجسته ، و هر آن چیزی سبب اکتشاف و یا اختراع جدید در آینده خواهد شد را دنبال کنید. ، بخوانید و اشتراک بگذارید و ارتباط بگیرید.

    مخاطبان شبکه های اجتماعی

    مخاطبانش می تواند تمام اقشار جامعه باشد اما برای تعدادی می تواند راهگشا و مفید باشد از جمله :

    • محققان
    • مشاوران علمی
    • اساتید دانشگاه
    • دانشجویان

    هدف از تشکیل

    4306730 - آشنایی با شبکه های اجتماعی علمی

    • ایجاد یک پیوند علمی و انجام تحقیقات مشترک

    همانطور که گفته شد هدف اصلی شبکه های اجتماعی علمی گرد هم آوری جویندگان علم در سراسر جهان و پیوند دادن دانش همه ی آنها است. و انجام تحقیقات مشترک برای رسیدن به یک پیشرفت علمی را باعث میشود.

    • کارایی این بستر برای دانشمندان علمی

    همچنین دانشمندان حوزه های مختلف علمی می توانند از این بستر استفاده نموده و ایده های علمی خود را به گوش جهانیان برسانند و حتما در گوشه و کنار جهان هستند کسانی که از آنها برای پیشبرد اهداف علمی خود از این ایده ها الگو خواهند گرفت.

    • اشتراک رایگان علم

    از اهداف دیگر آن و هدف از تشکیل چنین بستر گسترده علمی ، استفاده و اشتراک گذاشتن رایگان علم روز دنیا در اختیار جوامع بشری است.

    • دولت مردان و شبکه های اجتماعی علمی

    همچنان که می دانید دولت مردان در تلاش هستند تا یک بستر رایگان علمی تشکیل داده تا انسان هایی که امکانات کمی در اختیار دارند نیز بتوانند همگام با علم روز حرکت کرده و اینگونه است که سعی دارند علم بین ملت ها به چرخش و جریان در بیایید. و یک دهکده واحد جهانی تشکیل یابد.

    • مکانی برای دریافت پرسش و پاسخ رایگان

    در شبکه های اجتماعی علمی میتوان امکانی مانند پرسش و پاسخ بین دوستداران علم برگزار گردید تا سریعتر به اهداف علمی برسیم

    گسترش شبکه های اجتماعی

    گسترش چنین بستر هایی میتواند برای کشورهای فقیری که به تحصیل رایگان و یا امکانات مناسبی ندارند یک فرصت مناسب ایجاد کند بطوریکه  از کشور های پیشرو در علم باز نمانده و آنها نیز سعی کنند خود را با جهانیان هم راستا کنند. مطمئن باشید که رسیدن به هدف های بزرگ یک همت مشترک را می طلبد.

    معرفی برخی شبکه های اجتماعی

    البته در سراسر جهان هستند شبکه های اجتماعی علمی که هدفشان و تمرکز آنها مباحث علمی است اما در اینجا به دو مورد همه گیر که تقریبا معروف هستند میپردازیم

    ایده ساخت لینکداین یک شبکه اجتماعی علمی از منزل بنیانگذارش رید هافمن شکل گرفته و رسما در سال ۲۰۰۳ شروع بکار کرده است. و این شبکه هدفی جز برقراری ارتباط بین خبره ترین های هر حوزه و به قول خودمان حرفه ای های هر رشته علمی بود که بتوانند در سراسر جهان همدیگر را پیدا کرده و ارتباط بگیرند. لینکداین در برگیرنده اخبار علمی،  مشاغل کاری ، اطلاعات جدید علمی ، است که کاربران با اضافه شدن به آن میتوانند به انها دسترسی داشته باشند.

    مندلی یک شبکه اجتماعی بر پایه وب است که اهدافی مانند اشتراک گذاری رایگان و ارتیاط گیری را دارد و با ابزار هایی که در اختیار پژوهشگران قرار میدهد میتواند یک رقیب جدی برای گوگل اسکالر نیز باشد.

    سخن پایانی

    اگر دوست داریم زندگی بدون دغدغه و توام با پیشرفت داشته باشیم و یک کره زمین آری از هرگونه خشونت و درگیری و بطور کلی یک زمین با کلی امکانات پیشرفته و آباد تنها کاری که از دستمان بر می آید این است که به پیشرفت علم کمک کنیم و یاری گر این موضوع در جوامع بشری باشیم.

    برای مطالع بیشتر در حوزه شبکه های اجتماعی می توانید مقاله معرفی شبکه های اجتماعی چینی را مطالعه نمایید.

    تبلیغ در سایت مانا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.