جمله امروز ما:
خدا به هر کی که دلش دریا باشه، کشتی میده.

پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 552 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 43×
  • اوقات شرعی


    Warning: A non-numeric value encountered in /home/manajour/public_html/wp-content/plugins/azan/index.php on line 122

  • کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه
    19 فوریه 2022 - 22:00
    شناسه : 2073

    زمان مطالعه: ۴ دقیقه مقدمه در بسیاری از فعالیت های صنعتی و آزمایشگاهی، نیاز به دما های بسیار بالا برای پیش رفت واکنش ها و آزمایش ها احساس می شود و ممکن است دمای مستقیم شعله به روند آزمایش آسیب برساند یا گاز هایی متصاعد شود که برای پرسنل خطر آفرین باشند. کوره های با دمای بالا در اندازه […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ
    زمان مطالعه: ۴ دقیقه

    مقدمه

    در بسیاری از فعالیت های صنعتی و آزمایشگاهی، نیاز به دما های بسیار بالا برای پیش رفت واکنش ها و آزمایش ها احساس می شود و ممکن است دمای مستقیم شعله به روند آزمایش آسیب برساند یا گاز هایی متصاعد شود که برای پرسنل خطر آفرین باشند. کوره های با دمای بالا در اندازه های صنعتی و آزمایشگاهی ساخته شده اند تا این نیاز را برطرف کنند. با تنظیم برنامه این کوره های دمای بالا می توانید نرخ افزایش دما و و ماندن نمونه در دمای مشخص را تعیین کنید. این کوره ها از جنس خاصی تهیه شده اند که در برابر دمای بالای ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد هم مقاوم هستند.

    انواع کوره های آزمایشگاهی

    کوره های آزمایشگاهی را می توان به چهار طریق طبقه بندی کرد؛

    • بر اساس عنصر گرمایشی عبارت اند از: کوره الکتریکی، کوره میله سیلیکون کاربیدی، کوره میله سیلیکون مولیبدن.
    • بر اساس حداکثر دما: زیر کوره ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد، کوره ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد، کوره تا ۱۸۰۰ درجه سانتی گراد.
    • بر اساس سیستم کنترلی: سیستم آنالوگ، سیستم هوشمند دیجیتالی PID، سیستم دیجیتال معمولی.
    • بر اساس عایق به کار رفته: آجر نسوز معمولی، الیاف سرامیکی.

    AAF 11 3 G 300x228 - کوره آزمایشگاهی 1200 درجه

    کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه

    کوره های آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه یکی از مهم ترین دستگاه های آزمایشگاه هایی هستند که دمای بالا را برای ساخت مواد جدید یا تخریب بخشی از ساختار مواد ساخته شده، نیاز دارند. به طور مثال در آزمایشگاه های شیمیایی از این دستگاه برای ساخت نانو مواد با فناوری پیشرفته استفاده می شود. دمای بسیار بالای کوره به قرار گیری منظم اتم ها کنار یکدیگر کمک می کند. همچنین با توجه به این که در مواد شیمیایی قسمت آلی که شامل زنجیره های کربنی است، در دمای بالای کوره می سوزند و آن چه باقی می ماند فلزات ساختار شیمیایی است. با استفاده از این روش می توان درصد فلزات ترکیب را شناسایی کرد.

    s l500 300x225 - کوره آزمایشگاهی 1200 درجه

    از سایر کاربرد های کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه می توان به استفاده در صنعت داروسازی برای بررسی دارو ها، در زمینه پزشکی برای پیش تصفیه نمونه ها، صنایع الکتریکی، مواد شیمیایی و ساخت کاتالیست ها، سنتز پلیمر ها مانند پلی آمید ها، استریل کردن، تبخیر حلال ها، آنالیز نمونه های آب و تحلیل کیفیت آن، بررسی کیفیت زغال سنگ و هر آزمایشی که نیاز به خاکستر کردن نمونه در آن وجود دارند، اشاره کرد.

    برای مرور به روز ترین پژوهش ها در زمینه تولید نانو مواد می توانید به سایت nanomatch.ir مراجعه کنید.

    نحوه عملکرد کوره ۱۲۰۰ درجه

    مانند سایر دستگاه های گرمایشی آزمایشگاهی، کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه نیز از یک منبع برای تولید گرما استفاده می کند. انتقال گرما بر اساس قانون همرفت حرارتی انجام می شود. به این صورت که هوای گرم تر باعث جابه جا شدن هوای سرد تر می شود و این هوا با دمای کمتر به منبع حرارتی نزدیک می شود. این روند تا جایی ادامه پیدا می کند که در نهایت دمای یکنواخت در کل محفظه کوره احساس شود. البته با استفاده از فن هایی که در کوره به کار گرفته می شود، این روند سریع تر انجام و یکنواختی دما حفظ می شود.

    5S.1 300x207 - کوره آزمایشگاهی 1200 درجه

    با مراجعه با سایت www.sentrotech.com می توانید مقایسه بین انواع کوره های آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه را مشاهده کنید.

    نکات مهمی که در خرید کوره باید در نظر داشته باشید

    • اندازه کوره از اصلی ترین نکات است. حجم کوره باید به حدی باشد که با اندازه نمونه هایی که قرار می دهید، مطابقت داشته باشد. کوره ها در حجم های رومیزی آزمایشگاهی تا اندازه های بسیار بزرگ صنعتی تولید شده اند.
    • فناوری های مختلفی برای تنظیم دمای محفظه داخلی کوره، استفاده می شوند. سیستم کنترل هوشمند PID مقدار انرژی مورد نیاز برای نگهداری کوره آزمایشگاهی را در دمای تعیین شده محاسبه می کند و در این محاسبه اتلاف حرارت در نظر می گیرد، این روش به طور معمول بیشترین بازده انرژی را دارد.
    • عایق های حرارتی و جنس بدنه کوره در اتلاف انرژی بسیار موثر هستند.
    • کوره ها می توانند جایگاه لوله ای (افقی یا عمودی) برای قرار دادن نمونه داشته باشند یا به شکل یک مخزن در دار عایق باشند.
    • اگر هنگام روشن بودن کوره جو خاصی نیاز باشد مثل ازت، باید کوره هایی را انتخاب کنید که امکان اتصال به کپسول های گاز را داشته باشند.

    اقدامات احتیاطی هنگام کار با کوره ۱۲۰۰ درجه

    • فلزاتی که به راحتی مایع می شوند نباید به طور مستقیم در کوره قرار گیرند.
    • دمای کوره را از حد مجازی که در مشخصات کوره آمده، بالا تر نبرید.
    • اگر پس از فاصله زمانی طولانی مجددا از کوره استفاده می کنید، بهتر است قبل از قرار دادن نمونه آن را گرم کنید.
    • محل قرار گیری کوره باید به دور از گاز های انفجاری و خورنده و رطوبت نسبی پایین تر از ۸۵ درصد باشد.
    • زمانی که نمونه های دارای روغن یا گریس را داخل کوره قرار می دهید، در زمان مناسب در کوره را باز کرده تا گاز ها تبخیر شوند. در غیر این صورت به المنت آسیب می زند و باعث خوردگی می گردد.
    • دمای محیط اطراف کوره بالا تر از ۴۰ درجه سانتی گراد نباشد و دما به یک باره افت و خیز نداشته باشد تا قسمت خارجی دچار آسیب و ترک خوردگی نشود.
    • پس از استفاده از کوره جریان برق را قطع کنید تا دما به صورت طبیعی پایین بیاید. از بازکردن در کوره بلافاصله پس از پایان کار خودداری کنید.
    • با توجه به این که پس از روشن شدن کوره قسمت بیرونی آن نیز داغ می شود، از قرار دادن مواد قابل احتراق کنار کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰ درجه خودداری کنید.

    در صورت نیاز به راهنمایی و تهیه کوره آزمایشگاهی ۱۲۰۰  درجه، لطفا با کارشناسان شرکت رویان ایران، بزرگترین مرجع تخصصی فروش تجهیزات آزمایشگاهی، تماس بگیرید.

    می توانید مقالات زیر را هم بخوانید:

    آشنایی با کسب و کار سنگ مصنوعی

    تبلیغ در سایت مانا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.